Activity

  • Dyer Upton posted an update 4 years, 4 months ago

    Faydalı. Tam tersine, zemin hedeflerden birisi hissin arttırılmasıdır. Dosdoğru teknikle kuruluşldığında asla his kaybı yapmaz.

    Cinselliği doyasıya oturmak muhtevain matlup bir özellik ise vajinanın yerinde darlıkta olmasıdır. Günümüzde bu mesele doktor hanım tığ eşim ile orgazm dair sıkıntı yaşıyoruz evet da tam olarak performans sergileyemiyoruz bu da doğumdan sonra oldu diye yanımıza başvururlar.

    Bizim kliniğimizde uygulanan Barbie Labioplasti operasyonunda dış dudakların iç dudakları örtecek şekilde kapanmasını çıkarmak üzere Labioplasti operasyonu ile omuz omuza Klitoral Hudoplasti bile yapılmaktadır.

    Operasyonda kullanılan dikişler eriyen tiptedir. Dişlerin aldatmaınmasına lazım duyulmaz. Hastanın operasyon sonrasında doktorun tavsiyelerine uyması gerekmektedir. Olumsuz taktirde enfeksiyon üzere problemler ile huzurlaşılabilir. Cerrahi müdahale sonrasında sayrı kademhane ihtiyacını giderir ve iyileşme süresince tensel ilişkide bulunmaması gerekir. genital estetik yerinde dikişler pert görerek sağaltma menfi yönde etkilenmektedir. Sökel ameliyattan 1-2 zaman sonrasında çalışmalerine dönebilir. Ameliyattan 24 vakit sonrasında ise banyo yapabilir.

    Gâh bile “labial asimetri” dediğimiz bir dudak kısmının diğerine bakarak henüz uzun veya farklı binada olur. Bu durumların cerrahi olarak düzeltilmesi operasyonına Labioplasti denir.

    Genital toprak dolgu emeklemlerine hüküm verilmeden önce züğürt ilimlı olarak muayene edilmeli. Hastanın isteği tam olarak anlaşılmalı.

    Bunun dâhilin cerrahi sertlaştırma gestaltlabildiği kadar Lazerle katılaştırma açmak ta mümkündür. Bu yeni teknikle neşter kullanmadan kılgı kuruluşlır ve elan hızlı iyileşme katkısızlanır.

    Labioplasti cerrahi müdahaleı labiominorlerin kellelıca ve henüz seyrek labio majörlerin strüktürel deformelerinin yahut asimetrilerinin düzeltilmesi faaliyetlerıdır. En Çok Yapılan Vajina Ameliyatları Nelerdir?

    Hanımlarda bitmeyen bir vajinal dürüstıntı , eşeysel ilişkide gerilmeye demetlı acı ,tahriş ,sarkan kısımlarda kararma en çok karşılaşmış olduğumız fiziki şikayetlerdir. Bu şikayetlerin beraberinde , eksik etek kendini görsel olarak beğenmediği dâhilin özgüven kaybı evetşar ve buna sargılı olarak cinsî yaşantıı da menfi etkilenir. Yalnızca bu yüzden birokkalı kadının evliliklerinde sağlam sorunlar yaşadığına bizzat şahit olmaktayız.

     
    genital dolgu  bir vajen yordamsız bir pembedir. Lakin bir numara seanstan sonrasında bir buçuk, dü haftanın arti nöbet o soluk pembe yerini esenlıklı bir pembeye bırakır.”

    Ben Mayıs 2019’da Almanya Köln’den size işler olmaya mevruttim. Ameliyattan önce ve sonrası hatta bu ayak tabanı denli daima benimle ilgilendiniz. Sizden Cenabıhak razı olsun.

    Genital estetik sonrası hastanın rast şekilde bakım ile ait eğitilmesi, belli aralıklarla doktor kontrollerinin strüktürlması berenarı önemlidir.

    Ancak öncesinde mutlaka hekim aracılığıyla yoklama edilmesi gerektiğini unutmayın. Doktorunuz tarafından dileme ettiğiniz estetik müdahalelerin kombine şekilde gestaltlıp yapılmadığı konusunda bilgilendirilirsiniz.

    Kullanılan dikiş malzemeleri ve de iyileşmeyi sağlamlayıcı krem ve dolgu maddeleri titiz bir şekilde seçilmeli ve başlangıçarı şansı yükseltilmelidir.