Activity

  • Ashby Moreno posted an update 4 years, 1 month ago

    Диетични препоръки за американците държави Е вашите хранителни трябва са длъжни да изпълнено предимно в продължение на храненеплан за. обаче в правила и инструкции иди Върху казват, че споменаването за някои народа, хранителни добавки могат да а полезно инструмент да да храна им , ще бъде иначе липса.

    Пред Вие магазин за хранителни добавки, да в факти точно това, което те са и не u k вие.

    Добавки и всички храни

    не е хапче са да подмяна храна. Те не повтаря всичко о в хранителни вещества и предимства от естествени, е плодове и Зеленчуци и плодове. общо продукти предлагаме трите основни ползи за допълнения:

    Повече от храна. естествени всъщност по-сложно, включително избор от онези микроелементи своя body трябва да.

    Важно влакна. Пълнозърнести продукти, например целия зърнени храни, плодове, зеленчуци и бобови растения, да предложи диетични влакна. Като компонент За а здравословно диета, влакна може да помогне за предотвратяване някои заболявания, например вида два диабет и сърцето болест, както и освен това, той може помощ Управление запек.

    Защитен вещества. Много естествени може да бъде добре източници на антиоксиданти — вещества този спиране а естествена процес водещ към клетки и тъкани вреди. Не е прозрачен този добавки предлагат е същите ползи като антиоксиданти в храните. някои високи дози анти-оксидант добавки бяха свързани с на здравето рискове.

    Кой желае хранителни добавки?

    Ако трябва да е обикновено здрави и опитайте се да ядете приемане широк асортимент от продукти, включително плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни, бобови растения, без мазнини мляко продукт, постно месо и риба вие най-вероятно не необходимо добавки.

    Но хранителни добавки — или укрепен продукти — могат да съответния в някои ситуации:

    жени, които може забременяване трябва да притежава 400 микрограма всеки фолиева киселина в обогатени храни или биодобавок, , както и хранене храни, който естествено съдържа фолиева киселина.

    Жените която бременна трябва да да имат витамини включване желязо , заедно с друга желязо хранителни добавки.

    Възрастни възраст петдесет и по-възрастни трябва опитайте се да яде продукти, обогатени витамини Б12, включително зърнени каши, или да се приемат в мултивитамини с B-12 или отделен В12 добавки.

    Възрастни на възраст 65 и повече години е необходимо приемане 800 международни единици витамин D всеки ден до намаляване в шанс от пада.

    витамин БАДы може да съответните ако

    не е да се консумират добре или се хранят по-малко калории от на необходимите

    Това е веган или все още вегетариански който отнема а забранен избор от храната

    Следват Други от хранителен план който ограничава цялата категория от храна

    не са склонни получите две на три порции в седмицата риба, който предоставя омега-3 и Омега-3 и Омега 3 черен дроб

    опитен хирургия на собствен стомашно-чревни тракт и не може храносмилане и усвояване на хранителните вещества вярно

    да се каже C на лекар или диетолог о който
    околна среда , както и кои доза може да необходимо на вие лично. направи и някои до питам за капацитет негативни ефекти и взаимодействие с всеки лекарства вие вземат.

    избор и използване добавки

    Ако сте избрали до вземат витамин, или минерал допълнение, е важно:

    Говори C на медработника. таблетки може да създават вредни ефекти ако приемане в специфични смеси, , заедно с Някои лекарства или преди операции и други медицина процедури.

    Провери на етикет. стоката тагове може ви кажа какъв в съставка или съставки всички, който храна са съдържа в функциониране размер заедно В сума от храна в всяка порция.

    гледай точно това, което вие да Cyto Forte Становища . Витамини, естествени витамини и антиоксиданти няколко бъде добавен в от отглеждане номер от храна, , като закуска сандвичи и напитки. Ако трябва да е и извършване на добавка вие може да бъде става повече от разбиране о храна е, че има някои. Като по – от е необходимо е скъпи и може повишаване на риск от нежелани резултати.

    Избягвайте мега-дози. използват по – в препоръчва дневни стойности (ДВГ) може увеличаване на шанс от нежелани резултати. децата са особено уязвими и чувствителни към передозировкам на двамата витамини и минерали.