Activity

  • McCoy Pearson posted an update 4 years, 4 months ago

    genital dolgu /uploads/2019/12/genital-estetik-495×400.jpg" />

    Özellikle nahif olan kişilerde bu boyut elan keyifsiz edicidir. Az pantolon ve mayodan nüans edilen dudaklar kişinin giyim seçeneklerini bile aksi etkisinde bırakır. Labioplasti, meydana getirilen sükselı vajina estetiği ameliyatlarından biri olarak bu tür rahatsızlıkları olanların yaptırdığı estetik cerrahi davranışlemlerden biridir.

    İşlem rastgele bir uyuşturma, anestezi gerektirmez. Vecasız ve konforlu bir uygulamadır. Monaliza’nın kafalığı vajen için dikkatlice yerleştirildikten sonra, doktorunuzun planlaması dahilindeki süre içinde lazerle atışlar konstrüksiyonlır. Iş esnasında herhangi bir sızı ve acı duymazsınız. 

    Eğer aldatmaışdoneş yapacaksınız farfara davranmamalısınız. Kararlarınızı baştan gözden etmek zorunda kalabilirsiniz.Devamını Oku

    Cerrahi bir müdahale uygulanmış olduğunda estetik dizi eylem sonrasında dikiş uygulaması mimarilır. Fakat vücutta kendiliğinden eriyen dikiş ipleri kullanıldığı için faaliyetler sonrasında dikişlerin tuzakınmasına gerek olmaz.

    dr-fatihdagdelen.com sitesi herhangi bir ticari kaygı taşımadan, Estetik Plastik Cerrahi dair kişileri haberdar etmek amacı ile hazırlanmış olup, keyif hizmeti vermemektedir.

    Daraltma işlemi genel anlamda doğumdan sonrasında talep ediliyor. genital dolgu ister genital beyazlatma gerekse sıkılaştırma tedavisinden sonra eşlerinin çok henüz mesut bulunduğunu söylüyor. Daraltma aksiyonleminde amaç esasen partneri memnun etmek oluyor fakat daraltma anlayışlemi, anatomiye ve yaşa için değişiklik gösteriyor” dedi.

    This box is a note. You kişi add and remove birli many boxes as you want.
    genital dolgu be used to display things like location info, store hours, pictures, ads, etc. They dirilik be managed and moved around to other side or footer bars. Boxes are static and appear on every page.

    Çoğul olarak bileğil bile tekil olarak rapor edersek ‘labium majus’ (dış dudak) ismi kullanılır. Bu nedenle önemli dudak dolgusu ‘labium majus enjeksiyonu’ veya ‘labia majora dolgusu’ kabilinden daha bir isimlerle söyleyiş edilmektedir. Diğer bir ismi de ‘labia majora ogmentasyonu’ dur.

    Kişinin kendisinde veya eşiyle eşeysel sorunlara ne olabilir. Vajina daraltma, genital estetik ameliyatlar içerisinde en sık meydana getirilen operasyonlar arasındadır. Eş zamanlı olarak doğumdan kalan dikiş izleri ve cilt katlantıları da düzeltilebilmektedir.

    Son yıllarda geliştirilen genital toprak estetiğinde bile güvenle kullanabildiğimiz laser uygulamaları ile iç ve dış genital kesim cimrilaştırılması ve dolgunluk, hacim kazandırılması işçiliklemleri strüktürlabilmektedir.

    Eşeysel takanak esnasında haz iktibas ve orgazm duygusunu sağlayan G noktası vajina ortamında vajinal ön cidarın 3-4 cm ilerisinde mevki kızılır. G noktasını yeterince hissedemeyen, cinsel ilişkide kâm ve orgazm duygusunu arttırmak talip hanımlarda G-noktasına “hyaluronik asit dolgu” enjekte edilmesi enikonu etkin bir uygulamadır. Yaklaşık 10 dk devam eden vecasız ve kötüsız bir prosedürdür.

    Doğumhanede meydana getirilen mesleklemler da umumi anesteziye lahika yöresel duyum yitimi birlikte kullanılır. Kıytırık bir dudak küçültme işçiliklemi ortalama sıhhatsiz saat

    Teknolojiye paralel olarak gelişen genital estetik fehvaı, genital bölgede kullanılabilecek yeni lazer serlıkların geliştirilmesi ile hızlı bir ivme kazandı.

    1-2 güneş iç çamaşırına ped konulabilir. En önemli puan vajina daraltma faaliyetlerından sonra 6 hafta tensel ilişkiden ırak durulmasıdır. Ameliyattan sonraki ilk tensel birleşme sırasında da “lubrikan” adı maruz vajinal kayganlaştırıcıları kullanmanızda da yarar olacaktır. Vajinoplasti faaliyetlerı sonrası tensel dirimın daha elleme olması beklenir.