Activity

 • Lanier Hvass posted an update 1 year, 6 months ago

  Als het gaat om het evenstellen van uw huis om te verkopen, is het belangrijk om de thuisvoorwaarde voor potentiële kopers te trainen. Veel mensen gaan ervan uit dat eenmaal een huis wordt verkocht, de conditie is compleet en kopers nemen het gewoon vanaf daar. Dit is nooit het geval. Kopers zijn vaak heel bijzonder over wat zij beschouwen als een wenselijk eigendom van hen en als ze het niet persoonlijk kunnen bekijken, zullen ze het moeilijk hebben om de waarde van het huis te evalueren op basis van wat ze kunnen zien. Het is belangrijk om het huis te trainen om te laten zien dat het in uitstekende staat is voordat je het daadwerkelijk probeert het te verkopen.

  Om de thuisconditie te koop te trainen, is het belangrijk om een taxateur te huren die over het pand zal kijken en een vrij goede schatting van de huidige marktwaarde zal geven. Dit zal u helpen bepalen hoeveel geld u om het huis moet vragen en daarom hoeveel u ervan kunt verwachten. Zodra de taxateur u de waarde van het huis geeft, is het belangrijk om een redelijke vraagprijs in te stellen en vervolgens iemand te vinden die bereid is om op die prijs te onderboren, zodat u allebei kunt bieden en als u het huis op dezelfde manier kunt bieden en als u het huis op dezelfde manier kunt bieden

  U kunt ook de thuiswaarde trainen door ervoor te zorgen dat deze schoon wordt gehouden. Niemand wil een huis kopen die vies lijkt of dat lijkt te worden verwaarloosd. Staging Homes zorgt er goed voor dat potentiële kopers geïnteresseerd zijn in het huis zoals het aan hen wordt gepresenteerd. Ze zullen willen zien hoe schoon het is en zal er doorheen willen lopen en het vanuit alle hoeken uitzoeken.

  Haal meer informatie op
  Choc Oase

  De thuisconditie kan ook worden verbeterd door afbeeldingen te gebruiken die alle aspecten van het huis laten zien. Maak indien mogelijk foto’s van elke kamer van het huis en wanneer de potentiële kopers voor een tour zijn, laat ze foto’s zien van de kamers. Dit geeft ze een goed idee van wat ze gaan zien zodra ze in het huis zijn.

  Zorg ervoor dat uw huis een beroep doet op potentiële kopers bij een eerste vergadering. Je makelaar kan hiermee helpen en kan ook informatie geven over het huis. Zodra de Realtor alle informatie heeft verzameld die ze nodig hebben om het huis te laten zien, moeten ze beginnen met praten met de potentiële kopers. Hier moet u beginnen met het aanbieden van tips die van het huis zullen pronken en hen in staat zullen stellen om zichzelf in het huis te leven. Geef ze tips over het gebruik van de keuken, badkamer, trappen en andere kamers die van belang kunnen zijn voor hen.

  Een ander ding dat kan worden gedaan om de huisconditie te verbeteren, is om een eigendomsinspectie te krijgen. Hiermee kunt u problemen vinden die al zijn begonnen te ontwikkelen voordat het huis op de markt is gebracht. Er is niets ergers dan het kopen van een huis en erachter te komen dat er een probleem is dat kan worden voorkomen met een eenvoudige inspectie. Dit kan je potentieel duizenden dollars in reparaties besparen.